Op 12 april heeft de informatieavond over de voortgang van de plannen voor de herontwikkeling van de locatie Vuurtorenweg 35-37 in Scheveningen plaatsgevonden.

De avond is zeer druk bezocht door geïnteresseerden en omwonenden. De grote belangstelling om te wonen op deze prachtige kustlocatie en positieve reacties op de voorgenomen plannen doen ons goed!
Mogelijk heb je door de drukte de informatie niet goed kunnen bekijken of kon je niet aanwezig zijn, daarom is alle informatie nu ook beschikbaar op de website. Bovendien vind je daar een lijst van veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Bekijk hier de informatieborden die op de informatieavond gepresenteerd zijn.
Zoals op 12 april reeds werd gemeld, doorloopt het plan momenteel de vereiste gemeentelijke procedures. Voor de zomer hopen wij je verder te kunnen informeren over de verdere planning. Via deze nieuwsbrief houden wij je uiteraard op de hoogte. Daarnaast kan je vragen of opmerkingen kan je altijd mailen naar info@lightliving.nl.
Met vriendelijke groet,
Team Light Living