Inmiddels hebben zich ruim 2000 geïnteresseerden ingeschreven voor Light Living! Het team van Light Living bedankt u voor uw vertrouwen in het project en hoopt uw geduld binnenkort te mogen belonen. De voorbereidende werkzaamheden voor de verkoop zijn gestart en als geïnteresseerde willen wij de eerste sneak previews met u delen.

Gelijktijdig loopt de laatste fase van de bezwaarprocedure tegen de verleende omgevingsvergunning voor Vuurtorenweg 35-37. In de vorige update lieten wij u weten dat de rechtbank alle bezwaren tegen de verleende omgevingsvergunning voor Vuurtorenweg 35-37 ongegrond heeft verklaard. Intussen hebben wij bericht ontvangen dat er één hoger beroepschrift is ingediend bij de Raad van State. Dit proces zal naar verwachting enkele maanden in beslag nemen.

Licht & ruimte

Light Living komt naast de vuurtoren aan de Scheveningse boulevard. De woonlocatie is ongekend, dat geldt ook voor de sfeer en indeling van het project. Het kustleven ervaart u binnen en buiten. Alle duurzame materialen en de te gebruiken kleuren staan in teken van ontspanning.

Shared facilities

Er is momenteel nog geen verkoopinformatie beschikbaar (denk aan plattegronden en prijzen). Zodra dit het geval is, zullen wij u ook hiervan als eerste op de hoogte stellen.

De gedeelde coffee lounge is de ideale plek om buren en vrienden te ontmoeten, genietend van het weidse uitzicht. Vanuit hier kunt u de zee bijna aanraken.

Wij danken u nogmaals voor uw positieve reacties en geduld.

Met vriendelijke groet,

Team Light Living